Welcome to E.A.S.T. Institute

Image
Administratief adres,

Graanstraat 22, Hamont, België

Openingsuren

Kantooruren CET

BP-22-10-15 eNRBi Weekend - BE

BP-22-10-15 eNRBi Weekend - BE

Elk moment vitaal energiek, goed in je vel, verlang je dat ook?

Het E.A.S.T. traject: Bruisend en creatief, heel je leven bied je de toolbox om dit te realiseren.

Het traject omvat 3 stappen:

eNRBi: Herken de signalen van je lichaam die je vertellen of je je in survival of groei bent. Leer de technieken die jou weer snel in groei brengen. Ontwikkel en behoud een soepel lichaam.

eNRCom: Herken of de uitwisseling met anderen of je omgeving activerend of remmend is. Leer de technieken om communicatie weer snel te openen en ieders groei te ondersteunen.

eNRCoop; Herken wanneer het jou tijd is om te schenken en weet wat jouw geschenk is. Schenken leidt naar optimale groei van jezelf en je omgeving

Uitzonderlijk biedt E.A.S.T Institute de 2 daagse eNRBi training aan als kennismaking met de methode. Jef Crab zal op 15 en 16 oktober de 2 daagse training begeleiden.

Als deze training je naar meer doet verlangen, dan kun je inschrijven voor het volledige traject dat in november start.

Je ontvangt dan een korting van  € 250,-  In het traject krijg je begeleiding om de technieken in je dagelijkse leven te integreren

Over de lesgever

Jef Crab (Leuven 1957) heeft meer dan 40 jaar ervaring met innerlijke krijgskunst.  Als lesgever van Tai Chi school De Witte Wolken te Leuven, Gent en Kortrijk introduceerde hij in de jaren ’80 en ’90 internationaal zeer bekende leraren als Patrick Kelly en Henry Wang in Vlaanderen.   Hieruit ontstonden vele van de huidige Vlaamse Tai Chi scholen.

Zijn inzichten in de aard en het functioneren van Qi vertaalde Jef naar toepassingen in verschillende aspecten van het dagelijkse leven.  Onder andere coördineert hij projecten voor behoud van het Amazonewoud; ondersteunt initiatieven die zich richten naar een ethisch-ecologische ontwikkeling in politiek en transitiebeweging; is oprichter van en docent in het E.A.S.T. Instituut voor communicatieve psychologie en helende aanwezigheid; is inspirator en begeleider op de ALIVE-school in Suriname, een school gebaseerd op de E.A.S.T.-methode, en verder is hij auteur, kunstenaar en sjamaan.

Jef verzorgt met regelmaat seminars in EU, VS en Zuid-Amerika.  Tot vandaag geeft hij leiding aan de Witte Wolken in Paramaribo.  Tai Chi beschouwt hij als de basis van zijn leven.  (Zie YouTube  The Ocean in the Drop )

 

Bijkomende informatie:

Koffie, Thee en water is voorzien.

Lunch zelf meebrengen of in omgeving halen.

Start 09.30u tot 12.00u en van 14.30u tot 17.00u

Adres = t Speelscholeke, Hertstraat 7, 2100 Deurne

 

Event Information

Event Date 15-10-2022 09:30
Event End Date 16-10-2022 17:00
Registered 2
Individual Price 165€
Location Speelscholeke

We are no longer accepting registration for this event