Welcome to E.A.S.T. Institute

Image
Administratief adres,

Graanstraat 22, Hamont, België

Openingsuren

Kantooruren CET

BP-23-05-04 De kracht van de Aarde - BE - Peer

BP-23-05-04 De kracht van de Aarde - BE - Peer

Tijdens deze sjamanistische heling door klank legt Jef Crab de nadruk op het helen van die wonden en het (her)vinden van grotere Kracht. We verbinden ons daarvoor dieper met die krachten die de mens en de mensheid in haar ontwikkelingsweg begeleiden en steunen. Er wordt echter ook ruimte geboden aan de aanwezigen om met hun vragen te komen rond deze of andere thema’s.

Slechts weinigen zullen volledig gespaard gebleven zijn van de paniekgolf die tijdens de COVID periode door overheden en media werd verspreid. De pandemie is voorbij, de gevolgen zijn nog voelbaar. Angst, polarisering, verscheuring en discriminatie hebben diepe wonden achtergelaten.
Wat ook de agenda mag zijn van diegenen die deze angstpandemie over de wereld verspreidden, de aarde en de natuur blijven bestaan.

Angst, polarisering, verscheuring en discriminatie hebben diepe wonden achtergelaten. Wat ook de agenda mag zijn van diegenen die deze angst-pandemie over de wereld verspreidden, de aarde en de natuur blijven bestaan. Angst, polarisering, verscheuring en discriminatie hebben diepe wonden achtergelaten. Wat ook de agenda mag zijn van diegenen die deze angst-pandemie over de wereld verspreidden, de aarde en de natuur blijven bestaan.


De spirituele mens heeft altijd de taak om kritisch te blijven en, als het beleid van de overheid faalt, de zwakken en verdrukten te vrijwaren of beschermen. Dit begint bij jezelf en in je eigen gezin en familie. Toon hen dat je vertrouwen hebt in het leven en de natuurlijke processen. Je innerlijke is onaantastbaar en onschendbaar. Richt je naar wat werkelijk belangrijk is en help anderen. spirituele mens heeft altijd de taak om kritisch te blijven en, als het beleid van de overheid faalt, de zwakken en verdrukten te vrijwaren of beschermen. Dit begint bij jezelf en in je eigen gezin en familie. Toon hen dat je vertrouwen hebt in het leven en de natuurlijke processen. Je innerlijke is onaantastbaar en onschendbaar. Richt je naar wat werkelijk belangrijk is en help anderen.
Tijdens deze sjamanistische heling door klank legt

Jef Crab de nadruk op het helen van die wonden en het (her)vinden van grotere Kracht. We verbinden ons daarvoor dieper met die krachten die de mens en de mensheid in haar ontwikkelingsweg begeleiden en steunen. Er wordt echter ook ruimte geboden aan de aanwezigen om met hun vragen te komen rond deze of andere thema’s.

Jef volgde bijna 15 jaren lang de Hongaarse sjamaan Jóska Soós en leeft en werkt al 30 jaren in het Amazonewoud in nauw contact met tribale volkeren. Zijn acties richten zich op elk niveau op Aarde Herstel Programma’s. Zie YouTube The Ocean in the Drop
Bijdrage 25€ - kan ook ter plaatse betaald worden.

Contact : +32 485 37 53 99 (Hilde)

Event Information

Event Date 04-05-2023 19:30
Event End Date 04-05-2023 22:00
Registered 2
Individual Price 25€
Location Bij Lizette, ten huize AUM