Welcome to E.A.S.T. Institute

Image
Administratief adres,

Graanstraat 22, Hamont, België

Openingsuren

Kantooruren CET

BP-23-05-17 Verdiepingsseminar Oudsbergen BE

Het E.A.S.T. seminar voor gevorderden in Malmedy 2022 was een succes.  De keuze voor een vrijblijvende aanpak waardoor er spontaan kon worden gewerkt met de vragen van de deelnemers bleek een voltreffer en voor herhaling vatbaar.   

Het E.A.S.T. verdiepingsseminar van 17 tot 21 mei 2023 gaat door te Oudsbergen, in 2 landhuisjes omringd door bos en natuurgebied. 

Zoals de naam ons zegt biedt dit vijfdaagse seminar de mogelijkheid om ons gewaarzijn te verdiepen op elk niveau en naar jouw persoonlijke behoefte.  

Hetzij betreffende: eNRBi en lichaamsbewustzijn; de E.A.S.T. methodiek en de aard van energetische en conceptuele krachten of om vanuit je eigen vragen inzicht te verwerven inzake jouw groei en leven. 

Zoals steeds zijn we actief van de vroege ochtend tot de latere avond.  We koken, eten en leven samen. Dit keer in hele mooie landhuisjes aan de rand van een natuurpark, bos en duinen. Er is ook een zwemvijver….waar we gratis mogen in spartelen….

 

Begeleiding is in handen van Jef Crab en Natascha Neus

Deelnemers kunnen aankomen vanaf woensdag 14.00 zodat je die namiddag al een boswandeling kan maken. Kamers zijn beschikbaar vanaf 1700.

De eerste maaltijd samen is woensdag om 18.00. Vertrek voor de groep is voorlopig voorzien op zondag 12.00. We onderhandelen nog voor latere uitcheck omdat de reistijd voor de meesten iets korter is dan bijv. Ardennen.
Prijs voor begeleiding: € 497


Kosten voor de accommodatie en voeding worden verdeeld onder het aantal deelnemers. De maaltijden worden gezamenlijk bereid. De kosten voor deze accommodatie liggen rond de € 55,- per nacht bij 12 deelnemers.

Ben jij een van de deelnemers?

Stuur snel een berichtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

en stort  € 350,- op rekening van  E.A.S.T. Instituut 

IBAN: BE21 7370 3123 9703          BIC: KREDBEBB

met vermelding van Seminar Oudsbergen 2023 en je naam.   

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van deze overschrijving. 

Na je inschrijving krijg je nog verdere praktische informatie.

 

Wij hopen je daar te ontmoeten… ?

 

 

 

Event Information

Event Date 17-05-2023 17:00
Event End Date 21-05-2023 12:00
Registered 2
Available Place 10
Individual Price 497€
Location Wouterbron