Welcome to E.A.S.T. Institute

Image
Administratief adres,

Graanstraat 22, Hamont, België

Openingsuren

Kantooruren CET

BP-23-10-07 De Weg naar Binnen - Middelkerke - Dagsessie

BP-23-10-07 De Weg naar Binnen - Middelkerke - Dagsessie

Sjamanistische beleving en klankheling

Het herfstfeest zoals dat door de eeuwen heen gevierd werd is een dankfeest voor de voorbije oogst.  In Keltische traditie wordt het feest Mabon genoemd. De herfstevening is in het noordelijk halfrond het begin van het jaargetijde waarin de natuur drastische veranderingen ondergaat onder invloed van de aardse en kosmische krachten.  Het koningshert vertoont zich in zijn volle glorie…

Voor de mens is Mabon, de tijd voor de weg naar binnen, de weg van introspectie en bezinning.
De astrale en causale krachten in de natuur helpen ons in onze persoonlijke ruimte terug te trekken en in de diepte van ons zelf datgene te ont-dekken wat ons innerlijke rust en kracht verschaft. Slechts daar zal de kracht van het koningshert voelbaar zijn…

Tijdens deze sjamanistische klankheling legt Jef Crab de nadruk op het (her)vinden van die grotere Kracht in ons zelf. We verbinden ons daarvoor dieper met die krachten die de mens en de mensheid in haar ontwikkelingsweg begeleiden en steunen. Er wordt echter ook ruimte geboden aan de aanwezigen om met hun vragen te komen rond deze of andere thema’s.

Over de begeleider

Jef volgde bijna 15 jaren lang de Hongaarse sjamaan Jóska Soós en leeft en werkt al meer dan 30 jaren in het Amazonewoud in nauw contact met tribale volkeren. Zijn acties richten zich op elk niveau op Aarde Herstel Programma’s.          

Zie YouTube The Ocean in the Drop  

Over sjamanisme

Sjamanisme is het oudste en meest omvattende kennissysteem van onze planeet. Het kent echter geen instituten. De kennis is altijd overgedragen van leraar naar leerling(en). Terwijl de uiterlijke vorm zich constant aanpast aan de heersende tijd en cultuur blijft de wereldvisie gestadig evolueren en vervolledigt zich met moderne inzichten.

Op persoonlijk vlak biedt sjamanisme de beoefenaar handvaten voor een harmonisch leven in deze woelige tijden, zowel op persoonlijk vlak als om de medemens te helpen.  In plaats van een slachtoffer te zijn van ongunstige omstandigheden creëert men zelf gunstige voorwaarden.

Praktische informatie

Voorkeur is om de sessies zittend te beleven. Wie dat verkiest mag ook op de vloer liggen. Dan wel zelf je ligmatje en dekentje meebrengen. 

Bijdrage: € 90,-  bij voorkeur ter plaatse te betalen.

Datum en tijd: 7 oktober 2023

We beginnen om 09.30 stipt tot 12.30 en starten in de namiddag van 14.30 tot 17.00. 

(Sessies kunnen wat uitlopen)

Locatie: Parochiezaal Wilskerke

Fleriskotstraat 33 (vlak naast Sint-Gulielmuskerk)

8431 Middelkerke

Google Maps : Locatie Parochiezaal

Zelf meebrengen:

Lunch en water zelf meebrengen a.u.b. Er zijn eetgelegenheden te Middelkerke voor wie dat verkiest.  Wij zorgen voor (kruiden)thee of andere warme drank.

Contact : Ann Ameele - 059/ 30.19.90 - 0473/ 38.10.60 - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Je bent van harte welkom
We kijken er naar uit je daar te ontmoeten

Jef Crab

Jóska Soós en Jef Crab, Deurne 1994

Papier vriendelijke versie

Event Information

Event Date 07-10-2023 09:30
Event End Date 07-10-2023 17:00
Registered 1
Individual Price 90€
Location Parochiezaal Wilskerke