east-logo

Kopie van knie onder het mes

Written by  April 29, 2017
zonder ontspannende medicatie …
7 jaar geleden werd ik geopereerd aan mijn knie. De verpleegster kwam voor de ingreep met ontspannende medicatie die ik best zou nemen, zo vertelde ze. Ik zei dat dat niet nodig was, aangezien ik me prima ontspannen voelde. Ze drong niet aan, maar schudde meewarig haar hoofd.
 
… diepe ontspanning
De sfeer in het OK was opgewekt en luchtig en vol vertrouwen gaf ik me over aan de kundige handen van de chirurg. Nadien op recovery kwam de verpleegster regelmatig aan mijn bed omdat het toestel dat mijn hartritme controleert telkens op alarm ging. Dit had ze nog niet meegemaakt, wist ze te vertellen, een toestel dat piept omdat het hartritme zo traag was. In diepe ontspanning dus, terwijl de meeste mensen angstig en verward zijn na een ingreep. Woorden van iemand met veel ervaring. Het genezingsproces verliep verder vlot. Een jaar later...zelfde probleem aan andere knie ... Ik heb toen beslist om me niet te laten opereren maar om intensief de EAST oefeningen toe te passen. Tot op de dag van vandaag functioneert mijn knie prima!
 
 
Annie
Read 422 times
Rate this item
(0 votes)
Tagged under
EAST team

posted by:

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline