east-logo

Kopie van Helende aanwezigheid


Vanwege hun effect op communicatie en samenwerking – dus hun energetische uitwerking – maken wij bij E.A.S.T. Institute onderscheid tussen remmende en activerende attitudes. 

 

Een activerende attitude creëert de mogelijkheid
tot authenticiteit en helende aanwezigheid

Een remmende attitude heeft een negatief effect op communicatie, werkt afscheidend en energieverlagend en zal samenwerking en samenwerkingsstructuren ondermijnen.
Een activerende attitude ontstaat wanneer het individu de remmende attitudes en gedragspatronen leert herkennen en bewust kiest deze te veranderen. Dit op zich is een energieverhogende actie. 
Een activerende attitude creëert de mogelijkheid tot authenticiteit en helende aanwezigheid. Het individu vertoont dan een hoge mate van empathie en rationaliteit en kiest bewust voor ethisch gedrag. 

E.A.S.T. stelt de beoefenaar in staat onderscheid te maken tussen remmende en activerende communicatie en zo nodig, remmende omstandigheden te transformeren naar een activerende factor. Dit laatste heeft altijd een positief effect op de eigen persoonlijke groei, de bestaande communicatie en samenwerking. Vanaf dat moment zijn we als persoon helend aanwezig. 

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline