east-logo

Surinamereis 2014

Een begin van iets nieuws

Deze reis was voor mij in geen geval een doordeweekse vakantie, maar eerder een ontdekkingsreis met een driedubbele bodem.

Read more ...

SURINAMEREIS 2014

Mensen van het dorp waren hartverwarmend!

De reis had al een invloed voordat we vertrokken zijn en een nog groter effect toen ik thuis kwam ...
 De reis heeft ertoe bijgedragen dat ik mezelf behoorlijk ben tegen gekomen en vanuit een "open hart" ook gebeurtenissen heb kunnen doorgronden.

Read more ...

surinamereis 2014

Herinnering aan vergeten basiswaarden

een ontmoeting en herinnering aan een aantal basiswaarden die we in onze westerse samenleving vaak vergeten zijn:  nederigheid, openheid, delen en zich inzetten voor de groep, geduld, respect voor andere visies, verdraagzaamheid in minder aangename situaties, ... zonder te beseffen werd ik gedurende 2 weken getraind in deze aspecten.

Read more ...

uit de zorgsector

Winnie’s groei naar verbondenheid

September 2009 werd ik aangeworven om als persoonlijke assistent van Winnie (fictieve naam) te werken. Winnie was toen een meisje van 16 jaar en gediagnosticeerd met Landau Kleffner syndroom. Daardoor had ze het mentale niveau van een tweejarige, samen met onbehandelbare epilepsie en autisme.

Read more ...

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline