east-logo

Kopie van Een unieke benadering van communicatie

Vertrekkende vanuit onderstaande principes biedt de E.A.S.T. methode een unieke benadering van communicatie die zich baseert op het herkennen van impulsen uit het motorische en sensorische zenuwstelsel. Deze impulsen zijn reacties op veranderingen in de energie van de omgeving. Deze veranderingen zijn het gevolg van communicatie.


De E.A.S.T. uitgangspunten:

  • Alles is met alles verbonden in 1 groot energieveld, een levensweb. Als mens, net als elk ander levend organisme, ontvangen we constant impulsen uit dit veld en zijn we onderhevig aan veranderingen van dit veld.
  • Als mens communiceren we altijd. We doen dat met ons zelf, met een medemens, met de omgeving of met de natuur. Het is onmogelijk om niet te communiceren!
  • Communicatie is altijd de uitwisseling van informatie en energie en is in wezen bedoeld om groei te bevorderen!
  • Elke uitwisseling heeft altijd een effect op de betrokken actoren. Het zal hun vitaliteit, creativiteit en flexibiliteit reduceren of stimuleren. In die zin erkent E.A.S.T. remmende of activerende communicatie
  • Elke mens oefent constant non-verbaal en non-motorisch – door attitude – invloed uit op de aard van communicatie

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline