east-logo

Kopie van Voor wie is het?

E.A.S.T. is geschikt voor iedereen die kiest zelf zijn of haar leven richting te geven, of dit nu persoonlijk, in gezinsverband of op de werkvloer is. Belangrijk is dat je begrijpt dat vervulling een keuze is en geen toeval, en dat je bereid bent een aantal principes daarrond toe te passen.

 

leven kan je leren

E.A.S.T. is opgebouwd uit een aantal gemakkelijk te begrijpen principes en toe te passen methoden, die toelaten meer vat te krijgen op de verschillende aspecten van het leven.

Het gaat hierbij vooral om het praktisch gebruiken van informatie uit je diepere zelf tijdens communicatie en interacties. Dit vergt het leren richten van je aandacht en het ontwikkelen van gevoeligheid voor de energetische gewaarwordingen in en rond ons lichaam. Het kunnen "lezen" van deze informatie geeft ons de sleutels om vat te krijgen op moeilijke momenten of relaties. We worden weerbaarder.

E.A.S.T. is verrassend makkelijk aan te leren. Er is geen enkele voorkennis vereist! Let wel, het is geen wondermiddel! Maar aan wie bereid is de principes toe te passen, garanderen wij dat er wonderlijke (lees: positieve) veranderingen in diens leven zullen plaatsvinden!

 

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt
zijn nietige dingen vergeleken bij wat in ons ligt.
[Ralph Waldo Emerson]

 

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline