east-logo

verbinden met de bron van Leven

GEVORMD DOOR OERKRACHTEN EN OERNATUUR

Leven en bewustzijn zijn de aard van het universum en aanwezig in de diepste kern van ons wezen en in al onze cellen. Zij vormen de bron van ons leven. Bij E.A.S.T. accepteren we het gegeven dat onze wezenskern en ons lichaam gedurende miljoenen jaren werden gevormd door oerkrachten en oernatuur, de vormgevende krachten in de natuur en in het universum. De moderne mens leeft grotendeels afgescheiden van deze oertoestand en krachten en is er, helaas niet zelden, angstig voor geworden. Nochtans ligt de bron van al het leven, en dus de kennis over de ware aard van wie we zijn, precies daar…

 

Contact maken met die 
diepere lagen van ons mens zijn


VAKANTIE, GENIETEN, UITSTAPJES, ONDERZOEK EN UITWISSELING
Een evenwichtige combinatie van vakantie, genieten, uitstapjes, onderzoek en uitwisseling creëert de sfeer waarin we contact maken met die diepere lagen van ons mens zijn en onze levensbestemming. Vanwege de aanwezige (oer)-natuur, hun geschiedenis en energetische krachtplaatsen, bieden elk van de gekozen reisdoelen specifieke informatie uit archetypische sferen en de humane en planetaire evolutie.

VERBINDEN MET DE BRON VAN LEVEN
Inzicht in de krachten en sferen, ervaarbaar op deze locaties, opent vermogens die tot dan meestal sluimerend in ons aanwezig zijn. Dit zijn de instrumenten die we nodig hebben om ons werkelijk te kunnen verbinden met de bron van Leven, de bron ons bestaan. Vandaar de naam: herbronningsreizen…

DE BEGELEIDING 
is in handen van Jef Crab en Natascha Neus. Zij staan garant voor een ontspannende en gelijktijdig inspirerende en vervullende reis.

Deelnemen

Vanwege hun sterk inwijdende karakter en om gepaste begeleiding mogelijk te maken, staat elke reis slechts open voor een beperkte groep. Voorwaarde voor deelname is tenminste het seminar en de lessenreeks Ruimte maken voor je zelf te hebben gevolgd.

Datum en plaats

JAARLIJKS DERDE EN / OF VIERDE WEEK VAN SEPTEMBER
SAKSEN | 5 dagen | vanaf 8 deelnemers | Richtprijs : € 525 > [link]
TOSCANE | 7 dagen | vanaf 10 deelnemers | Richtprijs : € 735 > [link]
MALTA | 8 dagen | vanaf 10 deelnemers | Richtprijs : € 845 > [link]

JAARLIJKS EIND FEBRUARI - BEGIN MAART
SURINAME | 14 dagen | vanaf 6 deelnemers | Richtprijs : € 1.800 > [link]

Praktisch

De reizen gaan door zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Na aanmelding ontvang je meer informatie over betreffende reis. Zodra een vereist minimum aan deelnemers is aangemeld wordt die reis in de daaropvolgende periode georganiseerd. (Bijvoorbeeld: in april 2014 zijn er 9 aanmeldingen voor Saksen. De reis wordt in september 2014 georganiseerd.)

De opgegeven richtprijzen zijn slechts een indicatie, evenwel tamelijk correct. De reis naar locatie is niet in de richtprijs inbegrepen! Voor Suriname worden collectief vliegtickets aangevraagd.

Mogelijk zullen in de toekomst ook nieuwe bestemmingen worden toegevoegd.

meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline