east-logo

Malta | De wortels van het Eeuwig Vrouwelijke

gozo

Sinds mensenheugenis heeft zowat elke cultuur rond de Middellandse zee, zijn sporen achtergelaten op Malta, het kleine eiland onder Sicilië. Malta herbergt dan ook een schat aan kennis en bezienswaardigheden. De Maltese tempels met hun baarmoedervorm zijn heel wat ouder dan Stonehenge of de Egyptische tempels en stammen uit een tijdperk toen de Moedergodin nog het hoogst in aanzien stond.


een herbronningsreis in Malta


ERVARING VAN HET EEUWIG VROUWELIJKE

Deze reis staat dan ook in het teken van de vrouw, van vrouwelijkheid, zachtheid, ontvankelijkheid en vruchtbaarheid. Een gevarieerd programma met bezoeken aan musea en tempels, bezinning en meditatie en voldoende vrije tijd om je in vakantiestemming te voelen, brengt ons naar de wortels van deze matriarchale cultuur.
Het doel is de ervaring van het Eeuwig Vrouwelijke… en evenzeer diep ontspannen en onthaasten door meditaties, zuiderse zon, diepblauwe zee en verkoelende wind, temidden van krekels, lekkere wijn, verse vis en schapenkaas.

Tijdens die tocht ontmoeten we ook enkele "onverklaarbare" mysteries. Wat is de werkelijke oorsprong van deze oeroude tempels? Aan wat spiegelden de prehistorische Maltezers zich voor de vorm en opbouw ervan. Waar kwam deze kennis vandaan? De mogelijke antwoorden hierop, zichtbaar in steen gebeiteld, bieden een verrassend beeld op ons mens-zijn en de bekende geschiedenis.

DE WARE KRACHT VAN DE VENUS VAN MALTA
We bezoeken enkele musea, de belangrijkste Megalithische tempels en vinden voldoende tijd voor souvenirjacht, snorkelen en strandplezier.
Onze eerste dag spenderen we vooral aan inleiding op de oude cultuur, aan gepaste voorbereiding en verdiepen van ons gewaarzijn. De rest van de week laten we de krachtplaatsen hun werk doen, tijdens bezoeken aan de oude, heilige tempelruïnes waar plaats is voor dieper gewaarzijn en communicatie, rituelen en afstemming. Gaandeweg ervaren en begrijpen we de ware kracht van de Venus van Malta, het Eeuwig Vrouwelijke.

Programma

ONGEVEER 10 DAGEN.
We verblijven in een comfortabel verblijf, met privé-zwembad.
Kamers per 2 personen met enkel of dubbel bed.

Inbegrepen
- Logies op basis van volpension ( zelf koken in groep ) uitgezonderd maaltijden buitenhuis
- Lokaal transport (in groep)
- Entreegelden voor musea of tempels in het kader van het programma  .
- Begeleiding

NIET INBEGREPEN
- Vliegreis.
- Individuele uitstappen .

Praktisch

Vanwege het inwijdende karakter van deze reis kunnen er maximaal 10 deelnemers mee.De reizen gaan door zodra er 6 aanmeldingen zijn. Na aanmelding ontvang je meer informatie over betreffende reis
Richtprijs voor deze reis € 1000,-

Meer informatie

zie agenda

Inschrijven

klik hier

 

 

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline