east-logo

saksen | De stilte van het woud

Wunderbarer Wald

Het Erzgebirge, dat zijn naam dankt aan de rijkdom aan ertsen die er lange tijd gedolven werden, vormt 150 km lang de grens tussen Duitsland en Tsjechië. De hoge heuvels zijn bedekt met een smaragdgroen tapijt van mossen en oude bomen. In tegenstelling tot onze bossen hebben de Oost-Europese wouden weinig van hun magie verloren. De oude mijnen en wouden ademen de sfeer van dwergen, elfen en kobolden. Hier waren de geesten van Parzifal en van Tristan en Isolde. Hier werd de legende geboren van Siegfried de drakendoder, bezongen in het Nibelungenlied. Dit gebied is de bakermat van de vele Duitse sagen en sprookjes. Wie met een juiste ingesteldheid deze wouden betreedt, begrijpt waarom …

een herbronningsreis in Saksen

JAARLIJKS derde en / of vierde week van september

SAKSEN | 5 dagen | vanaf 8 deelnemers | Richtprijs : € 525 > info&inschrijven: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WANDELLUST EN DE DRANG TOT INKEER ZIJN EEN VEREISTE VOOR DEELNAME
Gedurende vijf dagen laten we de krachten van het Saksische woud op ons inwerken en gaan we op zoek naar deze archetypische krachten in ons zelf. Zal het woud zijn mysteriën voor ons ontsluieren?
Vanwege het inwijdende karakter van deze herbronningreis kan slechts een beperkt aantal deelnemers inschrijven. Wandellust en de drang tot inkeer zijn een vereiste voor deelname. Ook bij regenweer gaan we het woud in. De wandelingen zijn dusdanig dat iedereen tussen 8 en 80 jaar met een normale conditie deze kan volbrengen.

Programma

VIJFDAAGSE REIS, VAN ZONDAG TOT VRIJDAG OF EVENTUEEL ZATERDAG
ZONDAG: aankomst op locatie, avondmaal en korte inleiding.
MAANDAGOCHTEND spenderen we vooral aan voorbereiding en verdiepen van ons gewaarzijn. De rest van de week laten we de natuur zijn werk doen, tijdens ontspannende wandelingen waar plaats is voor dieper gewaarzijn en communicatie, rituelen en afstemming.
VRIJDAG OF ZATERDAG vertrekken we weer na het ontbijt.
De locatie waar we verblijven ligt ongeveer 6 uren rijden vanuit Brussel. Na inschrijving ontvang je alle verdere informatie hierover. Zo mogelijk zullen we car-poolen.


Inbegrepen

- logies op basis van half-pension (ontbijt en avondmaal) in tweepersoonskamers
- begeleiding tijdens reis en wandelingen


NIET INBEGREPEN

- reis naar logeeradres & reisverzekering
- eigen verplaatsingen
- maaltijden (lunch) buiten het pension
- drank (ook tijdens avondmaal)
- kosten voor massages / spa / sauna

Praktisch

De reizen gaan door zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Na aanmelding ontvang je meer informatie over betreffende reis. Zodra een vereist minimum aan deelnemers is aangemeld wordt die reis in de daaropvolgende periode georganiseerd. (Bijvoorbeeld: in april 2014 zijn er 9 aanmeldingen. De reis wordt in september 2014 georganiseerd.)


Inschrijven

Aanmelden uitsluitend via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline