east-logo

suriname | Terug naar de oorsprong

353LR

Deze reis staat in het teken van de terugkeer naar onze meest innerlijke oorsprong, onze oernatuur. De deelnemers worden stap voor stap begeleid in de overgang van onze “moderne wereld” naar de diepe kennismaking met de oerkrachten van het Amazonewoud. We worden hierbij geholpen door spirituele leiders van de Samaaka, een in stamverband levend Marronvolk.

 


JAARLIJKS EIND FEBRUARI - BEGIN MAART
SURINAME | 14 dagen | vanaf 6 deelnemers | Richtprijs : € 1.800 excl. ticket info&inschrijven: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


LEREN KIJKEN MET “NIEUWE” INNERLIJKE OGEN

De eerste dagen benutten we voor het loslaten van onze eigen “oude” gewoonten en het leren kijken met “nieuwe” innerlijke ogen. Dit doen we deels in het Vormingscentrum te La Rencontre en deels in een natuurreservaat in het oerwoud.

267LRDICHTER BIJ ONZE OERNATUUR EN WARE KERN
Na deze voorbereiding vertrekken we naar het Samaakadorp, diep in het oerwoud. Deelname aan het dagelijkse leven, geleide oerwoudtochten en culturele en spirituele uitwisseling brengen ons dichter bij onze oernatuur en ware kern. De Samaaka, het voornaamste Marronvolk in Suriname, heeft nog steeds een matrilineaire en matriarchale cultuur. Hun kennis van de helende krachten van het woud is immens. Hun kennis van helende planten stelt hen in staat heling te verschaffen op fysiek,psychologisch en spiritueel niveau. Zeer uitzonderlijk zullen zij ook voor de deelnemers aan deze reis, helende kruidenbaden bereiden en toedienen.
De laatste dagen van de reis gebruiken we voor de integratie van onze ervaringen en voorbereiding van een hernieuwde terugkeer in onze eigen samenleving.

LET WEL
Vanwege het unieke en inwijdende karakter van deze reis  is een open, ondersteunende houding tijdens de hele reis een absolute vereiste. Een goede dosis avonturiergeest is eveneens nodig.  Ongemakken zullen tot het minimum worden beperkt, maar zijn zeker niet uitgesloten!  Het gaat om een diepe ontmoeting met het echte leven van de oerwoudbewoners. Verwacht dus geen luxereis (waar alles voor jou gedaan wordt),  maar wel een zeer intense ervaring.

Programma596LR

- Vertrek Schiphol – Zanderij - La Rencontre
- Inleiding op de reis te La Rencontre  
- Bezoek aan Paramaribo
- Verplaatsing La Rencontre  naar Brownsberg
- Vertrek naar Atjoni – bootreis tot Dangogo
- Verplaatsing van Dangogo naar Overbridge
- Overbridge + vertrek vanuit  Zanderij
- Aankomst op Schiphol

Inbegrepen
De reis is op locatie all-in, met uitzondering van alcoholhoudende dranken.

NIET INBEGREPEN
Diner op dag 3 en 13 (uitstappen in stadsbezoeken)

 

485LR

Praktisch

De reizen gaan door zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Na aanmelding ontvang je meer informatie over betreffende reis. Zodra een vereist minimum aan deelnemers is aangemeld wordt die reis in de daaropvolgende periode georganiseerd. (Bijvoorbeeld: in april 2014 zijn er 9 aanmeldingen. De reis wordt in september 2014 georganiseerd.)

De opgegeven richtprijzen zijn slechts een indicatie, evenwel tamelijk correct. De reis naar locatie is niet in de richtprijs inbegrepen! Voor Suriname worden collectief vliegtickets aangevraagd.

Inschrijven

Aanmelden uitsluitend via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

Our attitude determines our lives
                        Therefore, EAST is widely applicable

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline