BP-24-05-16 Verdiepingsseminar

Het E.A.S.T. seminar voor gevorderden in Malmedy 2022 was een groot succes.  De keuze voor een vrijblijvende aanpak waardoor er spontaan kon worden gewerkt met de vragen van de deelnemers bleek een voltreffer en voor herhaling vatbaar.   

Tijdens deze verdiepingsdagen zal er gewerkt worden rond de vragen en onderwerpen die door de deelnemers worden ingebracht. Dit zorgt ervoor dat we specifieke en relevante onderwerpen kunnen behandelen die voor iedereen van belang zijn. Het belooft zoals altijd een inspirerende en leerzame ervaring te worden.

De data voor deze verdiepings 4 daagse zijn van donderdag 16 mei tot en met maandag 20 mei. Gedurende deze periode zullen we intensief samenwerken en van elkaar leren. De kosten voor de begeleiding bedragen ongeveer 400 euro. Daarnaast worden de kosten voor voeding en accommodatie verdeeld onder de deelnemers.

Om onze planning zo soepel mogelijk te laten verlopen en om tijdig geschikte accommodatie te kunnen regelen, willen we jullie vragen om ons nu al te laten weten of jullie willen deelnemen. Dit kan door je aan te melden via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Daarnaast vragen we een reserveringsbedrag van 100 euro*.

We kijken er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken tijdens deze verdiepingsdagen. Laten we onze kennis en ervaring bundelen en streven naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als jullie nog vragen hebben, staan wij uiteraard altijd klaar om deze te beantwoorden.

In verbondenheid,

Natascha

 

*Dit bedrag krijg je volledig terug als je voor eind februari afmeldt. We stellen het op prijs als je voor 5 december iets laat weten.

 

   
   

Ben jij een van de deelnemers?

Stuur snel een berichtje naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. 

en stort  een voorschot € 100,- op rekening van  E.A.S.T. Instituut 

IBAN: BE21 7370 3123 9703          BIC: KREDBEBB

met vermelding van Verdiepingsseminar 2024 en je naam.   

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van deze overschrijving. 

Na je inschrijving krijg je nog verdere praktische informatie.

 

Wij hopen je daar te ontmoeten… ?

 

 

 

 

 

Event Information

Event Date 2024-05-16 10:00
Event End Date 2024-05-19 17:00
Individual Price 400€

We are no longer accepting registration for this event