fbpx

Boekingsvoorwaarden & annuleringsvoorwaarden

De volgende voorwaarden vormen de basis van uw contract met E.A.S.T.-Institute vzw.

Wanneer u een boeking maakt, garandeert u dat u de bevoegdheid hebt om namens deze partij de voorwaarden van deze boekingsvoorwaarden te accepteren en te accepteren. Er bestaat een contract zodra u ons het ingevulde boekingsformulier hebt teruggestuurd of het voorschot of de volledige betaling heeft overgemaakt.

• Een aanbetaling is verschuldigd op het moment van boeking om uw reservering te beveiligen en kan niet worden gerestitueerd. (bedrag van de aanbetaling wordt aangegeven op het boekingsformulier)

• U mag u reservatie annuleren en terugbetaling vragen tot 1 maand voor aanvang van het evenement met aftrek van 25 euro administratiekosten. Is uw annulatie minder dan  1 maand voor de activiteit dan worden accommodatie- en administratiekosten in rekening gebracht.

• De verschuldigde prijs is gebaseerd op het minimum aantal deelnemers in een groep. (min. aantal deelnemers vermeld per traject  op onze website) Over het algemeen is het totale aantal deelnemers bekend wanneer u boekt of ongeveer 5 weken voor aanvang.

• Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Search Offcanvas