fbpx

Banner 2020 300

mich eeckhout

Mich Eeckhout - Secretaris

groene lijn

Mich is bestuurder van een kleine onderneming.  

Voor mij is het ethisch-ecologische model van de E.A.S.T.-filosofie de enige rechtvaardige en mogelijke weg voor de toekomst van onze wereld. Elke onderneming is echter gebonden aan budgetten en concurrentie, en je kunt niet zomaar je bedrijfsvoering veranderen naar een ideaal ethisch-ecologisch model. Daarom biedt de E.A.S.T.-Methode duidelijke richtlijnen en handvatten voor zij die stappen willen zetten. Zo hoef je niet te wachten op overheden, concurrenten of consumenten.  

Als gelukkige (groot)vader van vier zoons en vier kleinkinderen heb ik de afgelopen tien jaar ervaren dat de E.A.S.T.-methode op een duidelijke wijze oplossingen biedt voor spanningen tussen mensen, maar ook daarbinnen (individuele innerlijke conflicten). Het geeft een duidelijke kijk op mogelijke groei voor iedereen naar verbondenheid met zijn gezin, familie en anderen. De methode zorgt voor innerlijke rust en een geweldig gevoel van tevredenheid,  wat voor mij geluk betekent.  

Als natuurliefhebber word ik verder ook gelukkig van werken en leven in een groene omgeving. Ik ben dan ook vooral bezig met het creëren van meer en diverse natuur voor elk van ons. 

Search Offcanvas