fbpx

leen van camp

Leen van Camp- Docent

groene lijn

Medeoprichtster van Middelbare school Groenhout, opvoedingscoach

Mijn E.A.S.T.-verhaal begon bij dat groene autootje waarop het opschrift ‘Herstel de verbondenheid’, drie woorden die me diep raakten en die me sindsdien niet meer loslieten. De kennismaking met de E.A.S.T.-methode betekende dan ook een keerpunt in mijn leven. Het werd de start van een nieuwe koers waarin het mensbeeld dat E.A.S.T. me aanreikte mijn houvast en referentie werd waarop ik mijn innerlijk kompas kon richten. Hindernissen, problemen of conflicten werden dankzij de methode uitdagingen en groeikansen. Met E.A.S.T. werd alles anders. Mijn leven kreeg diepgang en vervulling.

De E.A.S.T.methode is tevens mijn belangrijkste pijler in het behouden en herstellen van mijn gezondheid. Ik zie en voel nu duidelijk de verbanden tussen chronische lichamelijke klachten en opgehoopte spanning en ik heb de tools om hier verandering in te brengen. Een hardnekkige schildklierkwaal, pijnlijke rug en hoofdpijnen behoren mede door het toepassen van de E.A.S.T.technieken tot het verleden.

De energie, soepelheid en vitaliteit die ik dankzij de methode herwonnen heb maken het mogelijk om intens samen te leven met al mijn dierbaren, over de generaties heen. Het is het mooiste geschenk dat ik mezelf ooit gegeven heb.

Vanuit deze beleving maar ook vanuit mijn grote bezorgdheid voor de mensheid is er een verlangen om E.A.S.T. Instituut te doen groeien.

Search Offcanvas