fbpx

Natascha Neus - Co-Founder & Docent

groene lijn

Natascha is drs. in de geneeskunde en niet-westerse sociologie en is medeoprichtster van E.A.S.T. Institute. Daarnaast is Natascha onafhankelijk consulent in geïntegreerde ontwikkeling en participatieve structuren.

Toen ik acht was wist ik al zeker dat ik op deze planeet ben gekomen om mensen te helpen. Ik had toen alleen geen idee wat dat inhield. Op dat moment betekende het voor mij behulpzaam en liefdadig zijn. Als dokter zou ik dat zeker kunnen realiseren, dacht ik. Helaas bracht de studie geneeskunde me niet wat ik verwachtte, maar ontwikkelingshulp zou wel dichter bij mijn levenstaak komen. Mijn studie in deze richting maakte mij duidelijk dat ik ook daar mijn missie niet kon voltooien.

Vanwege de vele projecten op het gebied van duurzame gemeenschapsontwikkeling waaraan ik mocht bijdragen, heb ik begrepen dat er een aanpak nodig is die niet meer vraagt van mens, milieu en samenleving dan zij kunnen dragen. Ik heb geleerd dat ontspanning, goede relaties en schenken aan iets groters dan mijzelf zingeving en geluk creëert. Ik heb zelf mogen ervaren dat de E.A.S.T.-methode een krachtig instrument is om dit te bereiken. Dat deel ik graag met anderen, omdat ik iedereen een zinvol leven zonder angst gun.

 

Search Offcanvas