fbpx

Geert Neckebroeck

Geert Neckebroeck - Docent

groene lijn

Geert heeft een master in communicatiewetenschap en is duurzaamheidscoach en gecertificeerd GRI-rapporteur.

Wat de E.A.S.T.-methode voor mij uniek maakt is dat ze zo volledig is en direct toepasbaar. Je weet meteen waar je staat door confrontatie met de feiten (lichamelijke gewaarwordingen en de reacties van de mensen in je omgeving), en de aangereikte technieken brengen je meteen waar je wilt zijn, ze leiden naar doelgerichte resultaten. 

Ik heb geleerd hoe ik mijn comfortzone kan verhogen om beter met druk en wisselende omstandigheden om te kunnen gaan, ik ga blijer en meer ontspannen door het leven en herstel sneller van negatieve ervaringen en gevoelens.

Het is bovendien een goed onderbouwde methode, een mooie integratie van geavanceerde bevindingen uit de westerse wetenschap en de oosterse bewegingsleer met bewustzijn van de energetische processen. Het erkent ook het belang van ecologisch bewustzijn (de natuur als levende entiteit en leermeester) die de inheemsen ons bijbrengen.

En juist door die stevige onderbouwing en holistische benadering is deze methode zeer bruikbaar om bruggen te slaan tussen mensen, idee├źn en projecten; om zo de onderlinge samenwerking in jouw organisatie of bedrijf op een hoger niveau te brengen.

Een capaciteit, waarvoor ik mij graag wil inzetten.

 

Search Offcanvas