fbpx

valerie opsomer

Valerie Opsomer - Co-Founder

groene lijn

 

Administratieve duizendpoot

Niet echt ongelukkig maar ook niet echt gelukkig … zo heb ik me jaren gevoeld ondanks een gezin, twee kinderen, een job dat ik graag deed. Ach ja, zo is het leven nu eenmaal. Ook veel mensen in m’n omgeving en op de werkvloer vinden dat blijkbaar normaal. De ene valt langdurig ziek door een burn-out, de andere heeft een depressie en dan begon ik nog meer te piekeren over de maatschappij waarin we leven, de toenemende stress rondom en het feit dat mijn broer mij ooit zei dat ik depressief ging worden want het zit in mijn bloed, waardoor ik dat ‘niet echt gelukkig zijn’ gevoel als het ware goedpraatte … tot ik de E.A.S.T.-methode leerde kennen, die begon te oefenen en toe te passen in m’n dagelijkse leven.

Vanaf dat moment voelde ik mij elke dag een beetje gelukkiger worden, ik werd gezonder zowel lichamelijk als geestelijk, ik begon zachter te worden in lichaam en geest waardoor ik meer ontspannen in het leven stond en daardoor dan weer meer energie had en kon behouden, zelfs na lange dagen of onaangename gebeurtenissen.

Nog steeds voel ik elke dag opnieuw de positieve effecten van de E.A.S.T.-methode en dit in alle situaties van het leven, zowel privé als op het werk. Ik ben al jaren een gelukkig mens, jij kan dat ook zijn dus ga ervoor, doe E.A.S.T. met je leven!

Search Offcanvas