fbpx

Traject eNRCom

Week 1 - eRNCom

Je hebt recent eNRCom gevolgd. In de komende 10 weken zul je wekelijks een berichtje ontvangen voor integratie en verdieping van de technieken in je dagelijks leven.

Daarnaast is er gedurende 5 weken een coaching call, waarin je vragen kunt stellen uit je dagelijkse praktijk.

Ondertussen ben je al gewend aan de eNRBi bewegingen. Elke dag even tijd nemen om deze bewegingen uit voeren zorgt voor een toename in je vitale energie. Door het toepassen van de bewegingsprincipes in je dagelijks leven krijg je steeds meer energie uit je beweging.

De volgende stap is de integratie van eNRCom in je dagelijks leven. Als eerste aandacht voor de gevoelskrachten.

Nodig deze week de gevoelskracht DANKBAARHEID uit. Je kunt het direct na je eNRBi oefeningen doen. Door de dag kun je het ook aan je eNRBi oefening koppelen. Nodig het gevoel zeker 2 keer per dag uit.

Belangrijk is dat je observeert wat de fysieke en energetische veranderingen zijn die optreden. Geef ook aandacht aan de gevoelskwaliteit in je hart.

Je kunt gebeurtenissen waar je dankbaarheid hebt ervaren gebruiken om in het gevoel te komen, Zodra je in de toestand bent, zeg tegen jezelf DANKBAARHEID. Het zal steeds makkelijker worden om in die toestand te komen door gewoon te zeggen of te denken DANKBAARHEID.

Vitaliteit, vreugde en vrede gewenst.

eNRCom Dag 2 v2

 eNRCom Dag 3 v2

 eNRCom Dag 4 v2

 eNRCom Dag 5 v2

Week 2 - eNRCom

Nodig deze week naast dankbaarheid de gevoelskracht nederigheid uit. Nederigheid transformeert hard hoofd. Tijdens het seminar heb je kunnen ervaren dat in de toestand hard hoofd er veel druk in je hoofd is. Nederigheid helpt je om terug met de aarde te verbinden. De druk uit je hoofd verdwijnt. Vitaliteit stroomt weer toe. Je buik wordt krachtig. Voel ook wat het gevoel in je hart is. Vitaliteit, vrede en vreugde gewenst voor deze week.

Nodig deze week naast dankbaarheid de gevoelskracht nederigheid uit.

eNRCom Dag 9 v2

Nodig deze week naast dankbaarheid de gevoelskracht nederigheid uit.

eNRCom Dag 10

Nodig deze week naast dankbaarheid de gevoelskracht nederigheid uit.

eNRCom Dag 11

Nodig deze week naast dankbaarheid de gevoelskracht nederigheid uit.

eNRCom Dag 12

Geloof in jezelf en in je mogelijkheden. Zonder een nederig, maar bewust vertrouwen in je eigen kracht kan je nooit gelukkig of succesvol zijn.


– Norman Vincent Peale

Je wint aan kracht, moed en vertrouwen bij elke ervaring waarin je beslist jouw angst in de ogen te kijken.


– Eleanor Roosevelt

Vertrouwen is niet iets wat je hebt en vervolgens wacht je af.
Wanneer je vertrouwen hebt, kom je in beweging.


– Betty Eadie

 

Vertrouwen is de uitkomst van je leven. Hoe groter het vertrouwen, hoe meer energie we hebben, want vertrouwen is net als liefde een energie.


– Thichnhat Hanh

Search Offcanvas