BP-23-12-07 Ervaringsmoment "Op weg naar jouw volle Potentieel" - Hamont-Achel

BP-23-12-07 Ervaringsmoment  "Op weg naar jouw volle Potentieel" - Hamont-Achel

Op weg naar jouw volle potentieel

Ontdek jouw innerlijke kracht en maak een echte verandering in de wereld. Doe mee met ons traject en word een toekomstige leider!

Maak deel uit van onze community en ontdek hoe Gen Y en Z de wereld veranderen!

Ben jij een lid van Generation Y en Z en wil je oplossingen vinden voor de problemen waar onze generaties mee worstelen? Wil je de wereld om je heen transformeren en het maximale uit jezelf halen? Zoek dan niet verder!

Bij E.A.S.T. Institute begrijpen we de uitdagingen waarmee Gen Y en Z kampen. Of het nu gaat om klimaatverandering, mentale gezondheid of sociale rechtvaardigheid, wij zijn ervan overtuigd dat jij de innerlijke kracht bezit om deze problemen aan te pakken. Daarom bieden wij een uniek traject aan dat jou helpt om jouw volledige potentieel te ontdekken en te benutten.

Wat mag je verwachten?

Ons traject, Op Weg Naar JOUW VOLLE POTENTIEEL, combineert inspiratie, kennis en praktische vaardigheden om jouw doelen te verwezenlijken en de wereld te veranderen. Tijdens dit traject leer je hoe je jouw vitale energie kunt vergroten, effectief kunt communiceren, geïntegreerd problemen kunt oplossen en nog veel meer. Dankzij interactieve workshops, online begeleiding en groepssessies kun je de geleerde tools direct toepassen in je dagelijks leven.

Kom naar onze kennismakingssessie en ervaar zelf jouw potentieel!

Event Information

Event Date 2023-12-07 20:00
Event End Date 2023-12-07 22:00
Individual Price 25€
Location Expo De Wal, Wal 22, Hamont

We are no longer accepting registration for this event