BP-24-05-09 Tai Chi Weekend - Hamont

BP-24-05-09 Tai Chi Weekend - Hamont

Wat mag je verwachten van dit Tai Chi seminarie? Wat maakt dit seminarie zo uniek?

Maak kennis met de diepere mechanismen met dat wat ons beweegt. Ervaar de schoonheid van de beweegkunst en leer ze toe te passen zowel met een partner als in het dagelijks leven. Leer hoe je dieper kan ontspannen en ervaar ‘het bewogen worden’ in al je bewegingen.

Iedereen welkom die een beetje Tai Chi ervaring heeft (ongeacht de vorm).

“Maak contact met je wortel. Leer zinken. Verbindt met de aarde, ” luidden de credo’s van de Tai Chi kunst.

Toch is het niet zo eenvoudig als het wordt voorgesteld. Hoe voelt dat “aarden” dan? Wat is de wortel? Hoe weet ik of ik werkelijk contact er mee maak? Is het allemaal slechts een inbeelding?

Of je nu een Tai Chi speler bent of niet, voor elke mens geldt dat er heel wat energie vanuit de aarde door het bronpunt van de voeten stroomt en onze vitaliteit verhoogt. Toch zijn de meeste mensen zich niet bewust van dit gegeven en missen zij dus de kans om bewust bij deze energie aan te koppelen.

De aarde en hemelkrachten zijn een realiteit die voor de geoefende Tai Chi speler meer werkelijkheid bevat dan wat onze ogen ons tonen van de materiele wereld. Elke bonafide leraar zal dit zonder meer kunnen aantonen tijdens het werken met partners.


Tijdens dit seminar leer je deze realiteit ervaren en er bewust mee omgaan. We ruimen de hindernissen en blokkades op het fysieke, psychologische en psychische niveau op door terug aan te koppelen bij de wortel van ons bestaan. We herbronnen en helen…
Per slot van rekening is het doel van de kunst het verlengen van het leven en behouden van de jeugdigheid.

Praktische zaken:

Het seminarie gaat door in de Expo De Wal, De Wal 22 Hamont-Achel. Bij goed weer zitten we op het graspleintje naast de school.
Minimaal 1 jaar ervaring met Tai Chi is vereist (ongeacht de vorm).
We beginnen om 10u stipt tot 12.30u en starten in de namiddag van 14.30u tot 17u.
Breng je lunch zelf mee. Water, thee en koffie is voorzien. Er is voldoende plaats om te rusten (zal je nodig hebben :-)). 
Je kan eventueel ook enkel donderdag deelnemen aan € 100 per persoon.

 

 Inschrijvingen via deze website of mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  en zijn pas geldig na betaling: cash of overschrijving BE70 9730 6761 7825. 

 

Event Information

Event Date 2024-05-09 10:00
Event End Date 2024-05-10 17:00
Individual Price 180€
Location Expo De Wal, Wal 22, Hamont

We are no longer accepting registration for this event